fbpx

Politică de rambursări și returnări

Politica de Rambursări și Returnări

STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL își propune să ofere produse digitale de înaltă calitate, care să contribuie la dezvoltarea și evoluția personală a clienților săi. Înțelegem importanța satisfacției dumneavoastră și dorim să asigurăm o experiență pozitivă la fiecare interacțiune cu produsele noastre.

Rambursări

Datorită naturii digitale a produselor oferite pe Evolueaza.ro, nu putem oferi rambursări odată ce produsul a fost descărcat sau accesul la conținutul digital a fost furnizat. Această politică este în conformitate cu articolul 16, litera m din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014, care stipulează că dreptul de retragere nu se aplică pentru „furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere.”

Excepții

În cazuri excepționale, dacă produsul digital achiziționat este defect (ex: eroare la citire) vă rugăm să ne contactați în termen de 48 de ore de la achiziție la adresa ciprian (@) evolueaza.ro sau la numărul de telefon 0723799115 pentru a discuta situația.

Returnări

Având în vedere caracterul digital și imaterial al produselor noastre, nu acceptăm returnări fizice. Accesul la conținutul digital se consideră definitiv și irevocabil odată ce acesta a fost descărcat sau accesat prin mijloacele furnizate de noi.

Încheiere

Ne angajăm să oferim produse digitale de cea mai bună calitate și să sprijinim clienții noștri în utilizarea eficientă a acestora. Înțelegem că situații excepționale pot necesita abordări excepționale și suntem aici pentru a vă asista.

Pentru orice întrebări sau clarificări legate de această politică, vă rugăm să ne contactați.

Shopping Cart