fbpx

Termeni și condiții

1. Introducere

Bine ați venit pe Evolueaza.ro, platforma digitală operată de STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL, cu sediul în Calea Moșilor nr. 88, Sc. F, Ap. F1, sector 3, București, înregistrată sub nr. J40/9747/2022, CUI/CIF: 46177095. Accesarea și utilizarea acestui site implică acceptarea integrală a termenilor și condițiilor descrise în continuare.

2. Drepturi de Autor

Conținutul Evolueaza.ro, inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafică, materiale video și cod sursă, este protejat de legile privind drepturile de autor și aparține exclusiv STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL. Orice încercare de copiere, distribuție, transmisie sau modificare a conținutului fără consimțământul scris al proprietarului va atrage consecințe legale.

3. Utilizarea Conținutului

Conținutul oferit pe Evolueaza.ro este destinat exclusiv utilizării personale și ne-comerciale. Utilizatorii pot descărca și utiliza conținutul pentru dezvoltare personală, cu condiția menținerii tuturor notificărilor privind drepturile de autor.

4. Produse Digitale

Produsele digitale (cursuri online, ghiduri PDF, etc.) comercializate prin Evolueaza.ro sunt subiectul legislației specifice conținutului digital, conform art. 16, litera m din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014. Dreptul la retragere nu se aplică odată ce descărcarea produsului a început.

5. Limitări de Răspundere

STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL nu va fi răspunzător pentru orice daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea site-ului sau a produselor sale digitale. Informațiile prezentate sunt oferite „așa cum sunt” pentru scopuri educaționale și de auto-ajutorare, fără garanții de reușită sau aplicabilitate specifică.

6. Politica de Confidențialitate și Date Personale

Respectăm confidențialitatea vizitatorilor noștri. Detalii privind colectarea, utilizarea și protecția datelor personale sunt descrise în Politica de Confidențialitate disponibilă pe site.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt încurajați să revizuiască periodic această secțiune pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

8. Politica Anti-Spam

STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL se angajează să respecte cele mai înalte standarde de etică și responsabilitate în comunicările sale. Toate e-mailurile trimise de pe domeniul Evolueaza.ro respectă politica strictă anti-spam. Aceasta înseamnă că:

  • Oferim destinatarilor posibilitatea de a se dezabona de la orice comunicare electronică într-un mod clar și simplu, prin link-uri de dezabonare incluse în fiecare e-mail trimis.
  • Obținem consimțământul expres al destinatarilor înainte de a trimite e-mailuri comerciale.
  • Nu folosim adrese de e-mail obținute în mod neetic și ne asigurăm că toate listele de e-mail sunt colectate în mod transparent și respectând dreptul la confidențialitate.

9. Politica de Livrare a Produselor Digitale

După finalizarea comenzii, veți fi redirecționat către o pagină specială de unde puteți iniția descărcarea produsului digital achiziționat. Alternativ, puteți primi un e-mail conținând toate detaliile necesare și instrucțiuni pentru descărcare.

Finalizarea procesului de descărcare semnifică încheierea procesului de livrare. De asemenea, primirea e-mailului cu instrucțiuni specifice constituie confirmarea livrării produsului digital.

În situația nefericită în care întâmpinați dificultăți în descărcarea produsului, vă rugăm să ne contactați la ciprian (@) evolueaza.ro sau la numărul de telefon 0723799115 în termen de 7 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Neasigurarea contactării noastre în acest interval va determina considerarea produsului ca fiind primit și descărcat în conformitate cu comanda efectuată.

Aceste politici sunt create pentru a asigura o experiență pozitivă pentru toți clienții noștri și pentru a răspunde prompt oricăror nelămuriri sau probleme legate de procesul de achiziție și livrare a produselor noastre digitale.

10. Contact

Pentru întrebări sau nelămuriri legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la ciprian (@) evolueaza.ro sau telefon: 0723799115.

Prin utilizarea site-ului evolueaza.ro, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat acești Termeni și Condiții.

Date de identificare:

STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL

Calea Moșilor nr. 88, Sc. F, Ap. F1, sector 3, București

J40/9747/2022

CUI/CIF: 46177095

ciprian (@) evolueaza.ro

telefon: 0723799115

Shopping Cart